Gökeyüp İlkokulu

Vizyon: Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip,sürekli gelişen ve değişime açık,ülke kültürüne ve değerlerine bağlı,insani değerlerle donatılmış,Atatürkçü düşünce yapısına sahip,demokratik ve insan haklarına saygılı bireylerin yetiştirildiği eğitim ve bilim merkezi olmak.

Misyon: Öğrencilerimize ilköğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek suretiyle onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıtma , çözüm yollarını arama ve yurdun ekonomik ,sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini verme,orta öğretime devam edebilecek bilgi ve beceriyi kazandırma,öğrencilerin farklılıklarına saygı duyarak yetenekleri ölçüsünde ve doğrultusunda eğitim,yöntem ve teknikleri uygulama ,öğrenmeye hazır,üretici,iletişim kurabilen,sorumlu bireyler olarak hayata hazırlama ve öğrenme sevgisini yaşam boyu benimseyerek sürdürmelerine ortam hazırlamak ve okulumuzda eğitim kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 236 7364083

WEB - https://gokeyupilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Meyittaşı Caddesi No 21/4 Gökeyüp Mahallesi Salihli/Manisa

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kasabamızda çilek üreticiliği ve çömlek yapımı geçim kaynağıdır.

Adres - Meyittaşı Caddesi No 21/4 Gökeyüp Mahallesi Salihli/Manisa

Ulaşım Öğretmenler kendi imkanları ile gelip gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklık:40 km-Manisaya uzaklık ise 111 km dir.